20180613_115744

НОВА ПЛОЧА ИСПРЕД КАБИНЕТА ЗА МАГНЕТНУ РЕЗОНАНЦУ У ОБ „СТУДЕНИЦА“

У знак захвалности за многобројне донације које је упутио грађанима Краљева и Општој болници „Студеница“, испред кабинета за магнетну резонанцу у овој здравственој установи постављена је нова плоча на којој је портрет добротвора Миломира Главчића и пригодан, пропратни текст. Претходна, привремена плоча , замењена је новом на којој пише: “Устајем и лежем са осмехом због сазнања да се тамо негде у Србији мом дару неко радује, јер помоћ другоме сматрам и наградом за себе.“

Почетком јула месеца очекује се допремање новог скенера у краљевачку болницу који је купљен захваљујући још једној донацији господина Главчића у вредности од око 250. 000 евра.

 – Осим скенера, Миломир Главчић ће ускоро донирати средства за куповину лапароскопског стуба, чија је вредност око 80 000 евра. Ове велике донације које је Миломир Главчић упутио нашој болници ми ћемо оправдати квалитетним услугама и ефикасним лечењем наших пацијената. То је још један начин на који можемо исказати нашу захвалност овом великом човеку и доброчинитељу – рекао је др Зоран Мрвић, в.д. директора Опште болнице „Студеница“, додајући да се након прибављања потребних сагласности од Института за нуклеарне науке “Винча“ уређује и опрема простор у коме ће скенер бити смештен.