roma#company#infokvpress

ВРЕДНА ДОНАЦИЈА КРАЉЕВАЧКОЈ ПРЕДШКОЛСКОЈ УСТАНОВИ

Поводом овележавања јубилеја – 25 година постојања и успешног пословања, предузеће „Рома компани“ донирало је 20 клима уређаја Предшколској установи „Олга Јовичић Рита“ из Краљева који су већ уграђени у осам вртића ове установе.

Уз пригодну свечаност и приредбу малишана, овим поводом јуче су представници фирме „Рома компани“ посетили вртић „Младост“ у краљевачком насељу „Моша Пијаде“.

roma#company#infokvpress

– Као друштвено одговорна компанија која препознаје потребе локалних заједница одлучили смо да краљевачким вртићима поклонимо 20 клима уређаја како би малишанима учинили пријатнији боравак нарочито у летњим месецима – каже Немања Романдић, директор фирме „Рома компани“, додајући да осим у Краљеву, ове године реализују сличне пројекте, укупне вредности 1,8 милиона динара, у Нишу, Новом Саду и Београду.

У име својих најмлађих суграђана, на вредној донацији захвалили су се градоначелник Краљева др Предраг Терзић и Габријела Чмерић, директорка Предшколске установе.

– Уместо да за свој јубилеј организује грандиозну пославу, „Рома компани“ је направила потез вредан великог поштовања и ја се од срца захваљујем на овом хуманом чину – рекао је градоначелник Терзић.