donacija#radijator#bolnica

 

Власник предузећа „Радијатор инжењеринг“, Радојоко Јанић у име своје породице уручио је Општој болници „Студеница“ у Краљеву вредну донацију –  дефибрилатор најновије генерације са привременим пејсмејкером намењен коронарној јединици интернистичке службе ове здравствене установе.

– Овом донацијом комплетирано је опремање кардиологије која је, осим што нема ангио салу, сада у рангу са установама терцијарног нивоа. У наредном периоду наши планови биће усмерени у том правцу – рекао је др Зоран Мрвић, директор ОБ „Студеница“.

Великим донаторима и пре свега пријатељима, породици Јанић, запослени у краљевачкој болници уручиули су овом приликом специјалну захвалницу исписану дечјом руком.

– Наша породица, предузеће „Радијатор Инжињеринг“, као и цела привреда Краљева, труде се да овдашњој болници помогну колико могу, у складу са потребама и захтевима које нам ова установа упути. Овај апарат је у овом тренутку најпотребнији, па је зато ова донација сада упућена – истакао је овом приликом Радојко Јанић, власник „Радијатор инжињеринга“.