фото: infoKVpress
фото: infoKVpress

У ланчаном судару три аутомобила и камиона који се јутрос, око 8.30, под још неразјашњеним околностима догодио у Витковцу, на магистралном путу Краљево-Крагујевац, срећом нико није настрадао, али су повређене четири особе.

Како сазнајемо, удес се догодио када је на „опел калибру“, краљевачке регистрације и „рено меган“, београдске регистрације, док су чекали у колони да камион са приколицом „ман“, зрењанинске регистрације у рикверц уђе у оближње стовариште, отпозади налетела „шкода“ београдске регистрације. Том приликом повређене су по две особе из „реноа“ и „шкоде“ које су збринуте у Општој болници „Студеница“ у Краљеву и како незванично сазнајемо не налазе се у животној опасности.

фото: infoKVpress
фото: infoKVpress

– Саобраћај је био заустављен док је камион улазио на стовариште. Ја сам био први у колони, а иза мене „рено меган“. Одједном се зачуо снажан ударац, а потом још један и мој аутомобил се буквално закуцао у камион, док је „рено“ завршио у њиви. Да ли возач „шкоде“ због магле није видео да смо се зауставили и није стигао да прикочи није ми познато. Ја сам прошао без повреда, као и моја мајка која се налазила у аутомобилу, али се прилично уплашила – каже возач „опел калибре“ Радован Р. из оближњег села Дрлупа.

Саобраћај на овој деоници пута био је у краткотрајном прекиду, а под којим околностима се удес догодио биће познато после истраге која је у току.