фото: инфоКВпресс
фото: инфоКВпресс

У саобраћајном удесу који се, под још неразјашњеним околностима, догодио у данас, око 10.15 сати, у Доситејевој улици, срећом нико није настрадао, а повређена је једна жена са територије Краљева.

фото: инфоКВпресс
фото: инфоКВпресс

У удесу је учествовало три аутомобила и санитетско возило Хитне службе краљевачког Дома здравља. Претрпоставља се да се судар догодио када је „мазду“ краљевачке регистрације, која је крећући се из правца Крагујевца, покушавала да скрене лево, отпозади ударило доставно возило „фолксваген кеди“, такође краљевачке регистрације и буквално је одбацило у супротну коловозну траку којом је наилазило санитетско возило, док је долазећи из правца Крагујевца у „кеди“ ударио и „фијат“ београдске регистрације.

фото: инфоКВпресс
фото: инфоКВпресс

Том приликом, како сазнајемо, повређена је жена која је управљала „маздом“, док су возач санитета, медицински техничар, лекарка и рођак пацијента по којег је ишла ова медицинска екипа, задобили лакше повреде.

– Наши људи су поступили и професионално и људски и, поред повреда, указали помоћ жени из „мазде“ – каже др Мирјана Крчевинац, директорка краљевачког Дома здравља. – Срећом нико није теже повређен, али је причињена велика материјална штета на нашем возилу. То ће нам свакако отежати свакодневни рад јер смо у дефициту са возилима хитне службе.