удес#милочај#магистрала#инфоквпресс

САХРАЊЕНИ ТРАГИЧНО НАСТРАДАЛИ У УДЕСУ НА ИБАРСКОЈ МАГИСТРАЛИ

Уз православни обред и у присуству бројне родбине, пријатеља, познаника и комшија, данас су на градском гробљу у Краљеву сахраљени Зоран Крџић (38), његова мајка Лепосава Крџић (69), Биљана Скеић (50) и Немања Николић (28) који су у среду увече трагично настрадали у саобраћајном удесу у месту Милочај на Ибарској магистрали.

-Велика туга за нашу породицу, шта друго да вам кажем када истог дана сахрањујемо мајку и сина. Зоран је иза себе оставио супругу и двоје дивне деце… Мало је за њега рећи да је био добар човек – кроз сузе каже један од рођака породице Крџић.

Те кобне ноћи, Зоран, Лепосава, Биљана и Немања настрадали су у директном удесу „мрцедеса“ и „ситроена Ц5“. Претпоставља се да је до удеса дошло када је „мерцедес“ којим је управљао Николић, крећући се из правца Краљева према Прељини, приликом претицања прешао у леву коловозну траку и директно се сударио са „ситроеном“ за чијем се воланом налазио Зоран Крџић и који је долазио из супротног смера.

Немања Николић
Немања Николић

 

Од задобијених повреда на месту удеса преминули су Немања Николић и Лепосава Крџић, док су током ноћи у краљевачкој Општој болници „Студеница“ повредама подлегли и Лепосавин син Зоран, као и Биљана Скеић која се налазила у „ситроену“ као путница.

Приликом удеса у „ситроену“ се налазила и Зоранова сестра са седмогодишњим сином и они се у болници опорављају од повреда, као и две путнице из „мерцедеса“ које су лакше повређене.