фото: infoKVpress
фото: infoKVpress

У ДИРЕКТНОМ СУДАРУ ДВА ПУТНИЧКА ВОЗИЛА НА МАГИСТРАЛНОМ ПУТУ КРАЉЕВО – РАШКА КОД СЕЛА ЛОЗНО, ЈЕДНА ОСОБА ЈЕ ПОГИНУЛА, А ТРИ СУ ТЕШКО ПОВРЕЂЕНЕ

У саобраћајном удесу који се јутрос, око 9,30 сати, догодио у месту Лозно на Ибарској магистрали, на деоници пута Краљево-Рашка, недалеко од рударске варошице Ушће, погинула је четрдесетдвогодишња жена са подручја Новог Пазара, док су три особе повређене.

фото: infoKVpress
фото: infoKVpress

Удес се догодио када су се, под још неразјашењеним околностима, у оштрој кривини директно сударили „мерцедес“ новопазарске регистрације који се, како се претпоставља, креатао из правца Рашке и „форд фокус“ нишке регистрације који је долазио из супротног правца.

Од задобијених повреда на месту је преминула жена која се у „мерцедесу“ налазила на месту сувозача, док су повређени возач и путник из овог аутомобила, као и жена која је управљала „фордом“ хитно превежени у Општу болницу „Студеница“ у Краљеву.

Према причи очевидаца, у извлачењу повређених из смрсканих аутомобила учествовали су и припадници ватрогасно-спасилачке јединице, али несрећној жени, на жалост, није било спаса.

фото: infoKVpress
фото: infoKVpress

Како сазнајемо у краљевачкој болници, жена из „форда“ је задобила лакше повреде, док је један мушкарц из „мерцедеса“ задобио прелом бутне кости, а други повреду левог грудног коша и главе.

Због удеса и увиђаја припадника саобраћајне полиције и надлежног тужилаштва саобраћај је на овој деоници магистрале кроз клисуру Ибра био у вишестаном прекиду па су се из оба правца формирале километарске колоне аутомобила, камиона и аутобуса.