ДАН УСПЕШНИХ

Традиционалном свечаношћу у школском дворишту, дванаесту годину за редом Основна школа „Четврти краљевачки батаљон“ из Краљева обележила је „Дан успешних“ – дан посвећен најуспешнијим ученицима и наставницима.

Као и претходних година, пригодним поклонима – дипломама и књигама познатих писаца, награђено је 92 ученика ове школе који су освојили једно од прва три места на републичким, окружним и општинским такмичењима знања и који су остварили запажене резултате на литералним и ликовним конкурсима, као и спортским надметањима.

Међу најуспешнијим ђацима у овој школској години је Анђела Бабић, ученица седмог разреда, која је на такмичењима знања освојила укупно осам награда, од којих две на републичком нивоу. Истовремено, пригодним поклонима награђено је и 45 наставника и учитеља који су својим огромним трудом подстицали ђаке да буду вредни, радни и успешни.

-Наши ученици су остварили запажене успехе на свим нивоима такмичења, а најпоноснији смо на чак 10 републичких награда – наглашава Марина Вучинић, директорка школе. – Овом приликом потрудили смо се да на скроман начин наградимо наше најбоље ђаке, као и наставнике и учитеље и тако им се захвалимо што су на достојан начин представљали школу.