фото: infoKVpress
фото: infoKVpress

Уз пригодну свечаност у крагујевачком ауто-салону „Ником ауто“ данас су срећним добитницима првог круга новог циклуса велике наградне игре „Узми рачун и победи 2018“ уручени кључеви 12 аутомобила „Фијат 500Л Попстар“.

Честитајући им на вредним наградама, уговоре са добитницима нових, атрактивних аутомбила, потписао је Зоран Ђорђевић, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Србије.

– Чак седам дама су баш данас, на свој празник, добиле нови аутомобил, а верујем да ће и ових пет мушкараца аутомобиле посветити својим лепшим половинама. Ово је срећан дан за 12 породица, а Влада Србије ће наставити са овом акцијом. Нама је веома битно да сузбијемо рад на црно, јер сваки динар који уђе у буџет значи и бољи живот за наше грађане – рекао је овом приликом министар Ђорђевић.

Примајући кључеве од министра, а потом седајући за волан својих нових четвороточкаша, добитници аутомобила нису крили задовољство због освојених вредних награда.

АНА МАНАСИЋ - фото: infoKVpress
АНА МАНАСИЋ – фото: infoKVpress

– „Фијат“ је много леп, баш ми се допада. Послала сам три коверте и баш сам се изненадила када сам добила награду. Мама сам петнаестомесечне девојчице и овај аутомобил ће нам свакако олакшати свакодневне обавезе – каже Ана Манасић(34) из Лесковца.

Задовољство због освојене награде није крила ни Новосађанка Силвиа Лукша (46), запослена као трговац у супермаркету.

– Леп поклон за 8. март. Не знам колико смо коверата послали јер је за то био задужен мој супруг. Наставићемо да учествујемо у овој наградној игри. Ко зна, можда нас срећа још који пут погледа – истиче госпођа Лукша, загледајући свој нови аутомобил.

Лоза Митов (67), пензионерка из Димитровграда, каже да нема возачку дозволу и да ће аутомобил уступити свом сину Драгану који је до сада возио „рено 18“, стар више од три деценије.

– За први круг послали смо 38 коверата, а за други још пет-шест. Можда добијемо и стан, људски је надати се – кроз смех говоре Лоза и њен син Драган Митов.

Живко Радојчић (69) из Гроцке је пре девет година на „Бингу“ такође освојио аутомобил, а сада се после „фијата 500Л“ нада и стану у „Београду на води“, док ће Јован Живковић (55) из Лознице

свог дотрајалог „форда“ коначно заменити новим аутомобилом.

– Овај „фијат“ је аутомобил баш по мојој мери и укусу. Редовно узимам рачуне, а за први круг сам послао четири коверта – каже Јован. – Искрено, нисам очекивао награду, али ко не учествује не може ни да се нада премији. Ето, мени се посрећило…


У правом мору више од два милиона пристиглих коверата са рачунима у првом кругу наградне игре „Узми рачун и победи“, наши познати аутомобилисти Душан Борковић и Никола Миљковић као добитницима „фијата“ срећу су донели

ДОБИТНИЦИ - фото: infoKVpress
ДОБИТНИЦИ – фото: infoKVpress

Драгици Дуки из Зрењанина, Олгици Станковић из Кумодража, Лози Митов из Димитровграда, Силвији Лукши из Новог Сада, Радојки Новаковић из Новог Београда, Ани Манасић из Лесковца, Драгани Бранковић из Београда, Слађану Арсићу из Панчева, Живку Радојчићу из Гроцке, Јовану Живковићу из Лознице, Бранку Вујаковићу из Обровца и Милету Момчиловићу из Кљајићева.ВН