фото: инфоКВпрес
фото: инфоКВпрес

Нова хала спортова у Краљеву. Гледалаца:1.000.Судије:Стефановић, Маричић и Дашић

СЛОГА:Костић 6, Ђурђевић, Радић 4, Спасојевић, Павловић, Мирковић 7, Шевић 11, Вујовић 4, Милидраговић 3, Чомагић, Томашевић 5, Јовановић 10, Ћојбашић 8.

ПАРТИЗАН:Волден 5, Загорац 10, Јовановић 2, Пејџ 7, Гордић 4, Парахуски 8, Јарамаз 15, Милетић 9, Радовановић, Јанковић 6, Томас 12, Пеинерс 6, Мозли 6.

У првој контролној утакмици пред почетак нове сезоне, кошаркаши Партизана су у пријатељској утакмици са 91:57 (26:15, 23:14, 20:16, 22:12) савладали краљевачку Слогу.

Црно-бели су у хали спортова крај Ибра у Краљеву гостовали у оквиру обележавања значајног јубилеја – седам деценија постојања Слоге, и приказаном игром у овој фази припрема задовољили и публику и свог шефа струке Андреу Тринкјерија, а упркос поразу задовољан може да буде и Саша Павловић, тренер Краљевчана који предстојеће сезоне циљају повратак у КЛС.

Љубитељи магичне игре под обручима из града на Ибру тако су били први у прилици да на делу виде црно-беле новајлије – Томаса, Парахуског, Волдена, Мозлија, Пеинерса и повратника Гордића, као и и већину „староседелаца“ који ће, највероватније уз искусног Величковића, чинити костур тима у наредној сезони.

А, иако је јасно да је пред црно-белом четом још доста посла и проливеног зноја до старта такмичења у АБА лиги и Еврокупу, у овом мечу највише су се истакли Јарамаз са 15, Томас са 12 и Загорац са 10 поена, док су у редовима Слоге најефикаснијни били Шевић са 11 и Јовановић са 10 поена.