фото: инфоКВпрес

У саобраћајном удесу који се под још неразјашњеним околностима догодио, око 14 сати, у месту Полумир на Ибарској магистрали, на деоници пута Краљево-Ушће, повређене су четири особе и причињена је значајна материјална штета.

Како се претпоставља, удес се догодио када је „ауди А6“, краљевачке регистрације, крећући се из правца Краљева према Ушћу, из непознатих разлога слетео с пута у провалију према речици са десне стране коловоза, дубокој око десет метара.

фото: инфоКВпрес

Том приликом повређене су четири особе које су биле аутомобилу и оне су санитетским возилима превежене у Општу болницу „Студеница“ у Краљеву где су и збринуте. У њиховом извлачењу из аутомобила учествовали су припадници ватрогасно-спасилачке јединице из Ушћа.

фото: инфоКВпрес

Због удеса и увиђаја саобраћај се на овој, веома прометној деоници магистрале кроз Ибарску клисуру одвијао успорено, а више околности под којима се догодио биће познато након истраге.


ПРЕ тачно 11 година, у удесу на истој локацији настрадала је трочлана породица из Рашке чији је аутомобил такође слетео с пута.