фото: инфоКВпресс
фото: инфоКВпресс

ЈЕДНА ОСОБА ЈЕ ПОГИНУЛА У САОБРАЋАЈНОМ УДЕСУ КОЈИ СЕ ДОГОДИО ЈУТРОС ПОСЛЕ ОСАМ САТИ НА МАГИСТРАЛНОМ ПУТУ КРАЉЕВО – РАШКА КОД МЕСТА ДОБРЕ СТРАНЕ

У ланчаном судару два теретна и два путничка возила који се под још неразјашњеним околностима догодио јутрос, нешто мало после 8 сати ујутро, у месту Добре Стране на Ибарској магистрали, на деоници пута Краљево-Рашка, погинуо је возач камионета „исузу“ А.Н.(46) из Чачка.

фото: инфоКВпресс
фото: инфоКВпресс

Према незваничним информацијама, удес се догодио када се „исузу“ којим је крећући се из правца Краљева ка Рашки управљао А.Н., из непознатих разлога директно сударио са камионом са приколицом ваљевске регистрације који је долазио из супротног смера. Том приликом у камионет је отпозади ударио „фијат пунто“ београдске регистрације, док је, немогавши да избегне судар, у камион ударио и „рено меган“ краљевачких регистарских ознака.

фото: инфоКВпресс
фото: инфоКВпресс

Како сазнајемо, када су на место удеса стигли припадници полиције А.Н. је у потпуно смрсканом камионету још давао знаке живота, али је упркос напорима полицајаца да га оживе убрзо преминуо. Осим настрадалог возача „исузуа“ нико од осталих учесника у удесу није озбиљније повређен.

Саобраћај је на овој деоници Ибарске магистрале био у вишесатном прекиду, па су се и из правца Краљева и из правца Рашке формирале километарске колоне.