ИЛУСТРАЦИЈА
ИЛУСТРАЦИЈА

Припадници Полицијске управе Краљево су, минулог викенда, из саобраћаја искључили седам возача, од којих тројицу због управљања возилом под дејством психоактивних супстанци, једног који је одбио тестирање и тројицу који су возили под дејством алкохола.

Полиција је у Доситејевој улици у Краљеву затекла четрдесеттрогодишњег мушкарца за кога је утврђено да је „опелом“ управљао под дејством лекова са листе психоактивних супстанци, док је у Врњачкој Бањи заустављен двадесетдвогодишњак који је возио „пежо“ под утицајем канабиса.

Такође, полиција је у Жичкој улици у Краљеву искључила из саобраћаја двадесетпетогодишњег мушкарца који је, под дејством канабиса, управљао „цитроеном“, као и двадесетдвогодишњег возача „тојоте“ који је одбио да се тестира, а који је заустављен у Врњачкој Бањи.

Саобраћајна полиција је у Врњачкој Бањи зауставила двадесетједногодишњег мушкарца који је управљао „фијатом“ са 1,72 промила алкохола у организму, као и двадесетседмогодишњака који је возио аутомобил „алфа“ са 1,69 промила алкохола.

У Пролетерској улици на подручју града Краљева, затечен је тридесетдвогодишњак који је возио „рено“, такође, са 1,69 промила алкохола у организму.

Возачима је одређено задржавање до 12 сати и против њих ће бити поднете прекршајне пријаве.