фото: инфоКВпрес
фото: инфоКВпрес

У породичној кући у Хиландарској улици у Краљеву данас су пронађена беживотна тела супружника Зорице К.(77) и Љубише К.(84).

Како незванично сазнајемо, њихова беживотна, полугола тела, припадници полиције пронашли су у дневној соби породичне куће. На телима није било видљивих трагова насиља, као ни крвавих, ни евентуалних трагова обијања у кући. Након увиђаја који су обавили припадници надлежног тужилаштва у присуству припадника полиције, наложена је обдукција Зорициног и Љубишиног тела како би се јасно и прецизно утврдио узрок њихове смрти.

фото: инфоКВпрес
фото: инфоКВпрес

– Нисам их виђала пет-шест дана, па сам позвала полицију. Када не излазе из куће, обично ме позову телефоном ако им нешто треба. Чудно ми је било што нисам видела Зорицу од Нове године да иде у локал који су држали у центру града, а ни Љубишу који је отежано ходао уз помоћ помагала – прича прва комшиница која је, забринута за комшије, и позвала припаднике полиције.

Зорица и Љубиша су, према причи комшија, у породичној кући коју су саградили после дугогодишњег рада у иностранству живели сами, а син јединац им живи и ради у Немачкој и ове године због короне није долазио да их обиђе.

– Са њима сам се последњи пут чула 19. децембра. Звала сам их пар пута, нису се јављали, па сам помислила да не желе да их било ко узнемирава. Запрепастила сам се када су ми полицајци дошли на Бадњи дан на врата стана и саопштили да су пронађени мртви – каже Виолета, Зорицина рођена сестра.

фото: инфоКВпрес
фото: инфоКВпрес

Комшије додају да се Зорица и Љубиша ни са ким нису претерано дружили, и да су највише времена проводили у кући.

– Зорица је водила тај локал у граду више као занимацију. Имамо још једну сестру која живи у Ражњу, а Љубиша је у пензији – додаје сестра Вилоета. – Сумњала сам да им се нешто догодило, моја кћерка је ишла и до локала, али је био затворен. Не верујем да их је неко убио, а како су скончали утврдиће надлежни после обдукције.