фото: infoKVpress
фото: infoKVpress

У саобраћајном удесу који се догодио данас, око 13 сати, на такозваном старом путу Краљево – Чачак, недалеко од  села Самаила, када се под још неразјашњеним околностима преврнуо аутобус краљевачке регистрације, срећом нико није теже повређен.

фото: infoKVpress
фото: infoKVpress

Како се претпоставља, удес се догодио када је аутобус краљевачког приватног превозника „Пуб интернационал“, крећући се из правца Чачка ка Краљеву, највероватније због клизавог и нерашчишћеног коловоза слетео с пута и преврнуо се на десни бок. Том приликом нико до осморо путника није повређен, а како сазнајемо, једна старија жена је медицински збринута из превентивних разлога.

-Шофер уопште није возио брзо, највише 40 километара на сат, али је због коловоза прекривеног снегом изгубио контролу, слетео с пута и тек пошто се зауставио – преврнуо на бок. Нико није повређен, а једна старија госпођа се више уплашила него што је задобила повреде – рекао нам је један од путника аутобуса који саобраћа на релацији Краљево – Чачак.

Путници из аутобуса готово у глас кажу и да ова деоница пута, буквално на граници краљевачке и чачанске територије, није била очишћена и да су се „путари“ појавили тек после удеса и полицијског увиђаја.