фото: „МК Група“
фото: „МК Група“

Поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника, Миодраг Костић, председник „МК Групе“, посетио је штићенике СОС Дечијег села у Краљеву и традиционално, шесту годину за редом, уручио им новогодишње поклоне. Овом приликом, Костић је малишанима и њиховим старијим другарима из „Куће за младе“ пожелео  добро здравље и пуно среће, као и да вредно раде на остваривању својих жеља.

– Компанија „МК Група“ већ шест година мисли о потребама ове деце. Новогодишњи поклони су само један од начина да их обрадујемо, а свакако их жељно ишчекујемо на традиционалном зимовању које организујемо за њих на Копаонику – рекао је Костић.

„МК Група“ је својевремено донирала 220.000 еура за изградњу „Куће за младе“ при краљевачком СОС Дечијем селу, чиме је омогућила хуманије услове за одрастање тинејџера. До сада је у овој Кући стасало 50 младих без родитељског старања, док тренутно у њој борави 12 средњошколаца и 11 студената. У знак захвалности за дугогодишњу подршку и допринос, међународна организација СОС Дечије село је 2015. доделила Миодрагу Костићу беџ части.

– Дугујемо велику захвалност господину Костићу и његовој компанији што годинама помажу младе без родитељског старања и тако пружају подршку нашим напорима да овим младим људима обезбедимо дом пун љубави – нагласила је Весна Мраковић, национална директорка Фондације СОС Дечија села Србија.