stop-policija

У саобраћајној несрећи која се ноћас догодила у Бечићима погинуо је Милош Вукомановић (25) из Србије. Девојка теже повређена – јављају подгорички медији.

Из Управе полиције је саопштено да је као пешак у саобраћајној несрећи теже повређена Снежана Рудинац (24), из Краљева.

Младић и девојка су прелазили булевар када је на њих налетeо аутомобил будванских регистарских ознака за чијим је управљачем била двадесеттрогодишња Е. А. , коју је полиција одмах након удеса ухапсила.


КУЋА породице Рудинац
КУЋА породице Рудинац

У породичној кући Снежаниних родитеља Радована и Наде у Улици Ивана Милутиновића у краљевачком „Војном насељу“ данас није било никога. По речима првих комшија, чим су јутрос чули за несрећу у којој је Снежана задобила веома тешке повреде, а њен вереник Милош трагично настрадао, Рудинци су се одмах упутили у Црну Гору.

– И ми смо јутрос чули да је Снежана тешко повређена у саобраћајној несрећи, а да је њен Милош погинуо. Снежанини родитељи одмах су отишли за Црну Гору у болницу у којој им је ћерка смештена, док је њена млађа сестра Аница већ тамо, јер је овог лета и она као сезонац радила на приморују. Још не могу да дођем себи од шока. Надам се да ће Снежана успети да се опорави  – тешко и видно потрешена прича комшиница Милица Вељовић.

Према њеним речима, Снежана и Милош упознали су се на Факултету за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи. Тамо су се и заволели, а потом су се после вишегодишње љубавне везе и верили прошле године. Пре неколико месеци заједно су отишли да раде као сезонци у Бечићима.

– Милош је родом са Косова, из Звечана, где му, колико знам, живи цела фамилија. После веридбе, када је био у Краљеву, живео је са вереницом код њених родитеља у породичној кући. Обоје су заиста дивна деца, лепо васпитана, пристојна, вредна, дивне комшије, ма нико о њима нема ружну реч да каже – додаје комшиница Милица. – Снежана је прошле године дипломирала на факултету, а Милошу је ваљда остало још неколико испита. Он је и прошле године као сезонац радио на црногорском приморју, а ове године је у Бечиће и она кренула са њим, као и њена млађа сестра.

У неверици и шоку слично говоре и остале комшије које смо затекли у овом краљевачком насељу.

– Трагедија, шта друго… Угашен је један млад живот, а за други се боре лекари. Чим су чули за несрећу Рудинци су кренули за Црну Гору, нисмо се још чули са њеним оцем Радованом да видимо у каквом је стању Снежана – причају комшије. – Све што знамо је да је Милош трагично настрадао, а да је она тешко повређена и да се у болници о њој стара тим лекара. За сада ништа више од тога. Надамо се да ће се Снежана изборити са повредама, уздамо се у њен млад живот. Много је волела свог Милоша, верили су се, вероватно су и планирали свадбу, а на црногорско приморје су заједно отишли да зараде неки динар.