evrotehna-terzic-gracanac

ЦЕЛОКУПНА ПРОИЗВОДЊА ОВЕ ПОРОДИЧНЕ ФИРМЕ ПЛАСИРА СЕ НА ДОМАЋЕ И СТРАНО ТРЖИШТЕ

Градоначелник Краљева др Предраг Терзић, посетио је данас предузеће „Евротехна“ у Конареву где је заједно са власником Миодрагом Грачанцем, обишао производне погоне и упознао се са проблемима са којима се сусрећу.

Бавимо се производњом кућишта електро-енергетских ормана и ормана за слабу струју. Све што прозводимо дело је наших конструктора, а на захтев купца у кратком року стварамо и нови производ. Годишње прерадимо око хиљаду тона лима, а укупан годишњи обрт нам је око два милиона еура. Целокупну нашу производњу пласирамо на домаће и страно тржиште – истакао је Миодраг Грачанац, власник „Еуротехне“.

evrotehna-terzic-gracanac

Ради се о изузетно доброј фирми, каја и поред великих тешкоћа на тржишту успела да задржи свих седамдесет радника, и чији су производи присутни на многим тржиштима. Градска управа јер ту да помогне у оквиру својих могућности – рекао је др Предраг Терзић, градоначелник Краљева. До сада са свим привредницима са којима сам разговарао наилазили смо на неке проблеме који се углавном везани за инфраструктуру, неке смо унели у садашњи ребаланс буџета, а неке ћемо решавати следеће године – закључио је градоначелник Терзић.