MUP-Srbije

ЗБОГ ВИШЕ ТЕШКИХ И РАЗБОЈНИЧКИХ КРАЂА УЧИЊЕНИХ НА ПОДРУЧИЈУ КРАЉЕВА ПОЛИЦИЈА ЈЕ УХАПСИЛА Ђ.Р. (23) ИЗ РАШКЕ ЗА КОЈИМ ЈЕ ЗБОГ РАНИЈЕ УЧИЊЕНИХ ПРЕКРШАЈА ОСНОВНИ СУД У КРАЉЕВУ РАСПИСАО ПОТЕРНИЦУ

Припадници Полицијске управе у Краљеву расветлили су чак 46 крађа, тешких крађа и разбојничких крађа ухапсивши Ђ.Р.(23) из Рашке под сумњом да је починио та кривична дела којима је оштетио ЈП “Железнице Србије“ и друга предузећа у Индустријској улици и околини на подручју Краљева.

Он се сумњичи да је, током прошле и ове године, обијао просторије ових предузећа одакле је крао предмете од различитих врста метала које је касније продавао као секундарне сировине.

Сумња се, такође, да је Ђ.Р. прошлог викенда починио кривично дело разбојничке крађе над радником једног предузећа који је покушао да га спречи у крађи. А, полиција га је ухапсила на делу док је у кругу краљевачке Фабрике вагона покушавао да украде алуминијумске облога са топловода.

По налогу Основног суда за осумњиченим Ђ.Р. је била расписана потерница и он је након хапшења спроведен у Окружни затвор у Краљеву.