фото: инфоКВпрес
фото: инфоКВпрес

Несвакидашња несрећа догодила се вечерас, око 19 сати, у такозваној „степенастој“ згради у насељу Моше Пијаде, када је под још неразјашњеним околностима за сада неидентификованог мушкарца ударила струја док је, како се претпоставља, покушавао да украде бакарне водове из трафо станице у склопу стамбене зграде. Од тешких повреда задобијених овом приликом мушкарац је на месту преминуо.

Према причи станара ове зграде, након нестанка струје из трафо станице се осетио јак и чудан смрад, а мушкарца који је неовлашћено ушао у ову просторију без свести и са опекотинама по телу пронашли су радници ЕПС који су одмах по пријави да је нестала струја брзо стигли на интервенцију.

фото: инфоКВпрес
фото: инфоКВпрес

– Радници ЕПС су у трафо станици одмах приметили да недостаје неколико бакарних водова, зато се и претпоставља да се ради о покушају крађе. Ова просторија је иначе закључана и није нам познато како је мушкарац успео да уђе унутра – причају становници ове стамбене зграде.

Осим радника ЕПС убрзо су пристигли и припадници краљевачке полиције после чијег ће увиђаја и истраге бити познато и више околности под којима се ова несвакидашња несрећа догодила.