KRALJEVO - Sasa Jankovic predizbornu kampanju za predsednicke izbore zapoceo je u Kraljevu, 05.03.2017

САША ЈАНКОВИЋ ЗАПОЧЕО КАМПАЊУ У КРАЉЕВУ

Након што је РИК поднео кандидатуру за председника Србије, Саша Јанковић званично је започео своју предизборну кампању у Краљеву, јер је, како је нагласио, управо од Краљевчана имао највећу подршку.

– Овдашњи Локални фронт, као и остали грађани су се окупили и улили ми наду да издржим и да се кандидујем иако никога од њих нисам лично познавао. Када сам се питао да ли је могуће нешто променити, у овом граду се десио покрет који ме је подржао. Не из „круга двојке“ у Београду, већ у Краљеву – рекао је Јанковић.

Он је нагласио да људи у Србији виде неправду и да траже и очекују од некога да стане на чело за ослобађање и да му је град на Ибру био прва асоцијација на почетак кампање.

– Свако за себе у свом месту мисли да му је најтеже. И то је прича коју сам свуда чуо. Ситуација у Србији је лоша и потребне су институције у које ће грађани имати поверења. Имамо сјајне људе који су или заплашени или истерани. Потребан им је ослонац, а то може бити председник Србије – додао је Јанковић, напомињући да је врх садашње власти наметнуо мишљење да је немогуће донети промене.