MIKASA-SV-3

ОНЛАЈН ПРОДАЈУ УЛАЗНИЦА ЗА ОДБОЈКАШКУ ЛИГУ НАЦИЈА У МУШКОЈ И ЖЕНСКОЈ КОНКУРЕНЦИЈИ КОЈА СЕ КРАЈЕМ МАЈА ИГРА У НОВОЈ ХАЛИ СПОРТОВА У КРАЉЕВУ ОБАВЉА ЗВАНИЧНА АГЕНЦИЈА БЕОГРАДСКИ „ЕВЕНТИМ“

Како је раније и најављено, крајем маја, у Краљеву ће се играти одбојкашка Лига нација у мушкој и женској конкуренцији.

Мушкој одбојкашкој репрезентацији од 25. до 27. маја у госте долазе екипе Бразила, Италије и Немачке, а женска одбојкашка репрезентација Србије, од 29. до 31. маја, играће са екипама Русије, Турске и Белгије.

Прво коло, петак, 25. мај, Немачка – Италија (17 сати), Србија – Бразил (20 сати), друго коло, субота, 26. мај, Италија – Бразил (16 сати), Србија – Немачка (19 сати) и треће коло, недеља, 27. мај, Бразил – Немачка (16 сати) и Србија – Италија (19 сати).

Распоред такмичења код жена биће накнадно објављен.

Продаја улазница за одбојкашки спектакл поверена је званичној агенцији, београдском „Евентиму“, а улазнице се за сада могу набавити само путем интернета (www.eventim.rs/…/odbojkaska-liga-nacije-2…/promo.html). Улазнице су дневне, за два меча у дану и њихова цена је 500, 750 и 1000 динара. Улазнице ће се продавати и на благајни нове хале спортова у Краљеву неколико дана пре почетка турнира.