фото: инфоКВпрес
фото: инфоКВпрес

Одбојкаши краљевачке Рибнице одлично су стартовали у новој сезони националног шампионата. У првих пет кола Суперлиге популарни „мускетари“ остварили су исто толико победа, освојивши 15, а изгубивши само три сета и потпуно заслужено заузимају прво место на табели.

У тефтеру Краљевчана до сада су се нашли Нови Пазар, Војводина, Ниш, суботички Спартак и Црвена Звезда, а сутра им у госте, од 19 сати у новој хали крај Ибра, стиже Партизан. Биће то прилика да пулени тренера Милана Симојловића узму меру и другом београдском вечитом ривалу.

– У налету смо и играмо заиста добро. У госте нам стиже млада и талентована екипа коју с клупе предводи бивши златни репрезентативац Бојан Јанић иза којег је огромно играчко искуство. На нашем терену, ипак, ми се питамо и верујем да ћемо уписати нова три бода и наставити победнички низ – каже Иван Тодоровић, капитен краљевачког суперлигаша.

Иако је национално првенство практично тек почело, досадашњим сјајним партијама Рибница је већ истакла кандидатуру за највиши пласман, а овдашњи љубитељи магичне игре на мрежи, истина стидљиво, помињу и трофеје.

– Имамо високе амбиције и у првенству и у Купу, али идемо корак по корак – спушта Тодоровић лопту на земљу. – Сада је најважније да наставимо са добрим издањима, а за причу о трофејима има времена.