dsc_9700

ХУМАНА АКЦИЈА УДРУЖЕЊА РАТНИХ ВОЈНИХ ИНВАЛИДА ИЗ КРАЉЕВА

Поводом предстојећих празника, на пригодној свечаности у свечаној сали Градске управе четрдесеторо деце ратних војних инвалида са подручја Краљева данас је добило новогодишње пакетиће.

Ову хуманитарну акцију реализовало је краљевачко Удружење ратних војних инвалида, а додели пакетића присуствовали су и Драган Поповић, државни секретар за борачко-инвалидаску заштиту при Министарству за рад, запошљавање, социјална и борачка питања, и градоначелник Краљева др Предраг Терзић.

dsc_9703

– Ово је сада већ традиционална акција којом, уз наше свакодневне активности усмерене за остваривање права бораца и ратних војних инвалида, желимо да обрадујемо децу наших чланова и улепшамо им новогодишње и божићне празнике – каже Воjислав Вукашиновић, председник Удружења ратних војних инвалида из Краљева.

dsc_2808

Овом приликом, а пре поделе новогодишњих пакетића, државни секретар Драган Поповић, градоначелник Предраг Терзић и председник Удружења Воjислав Вукашиновић положили су венац на Спомен-обележје погинулим борцима у ратовима од 1991. до 1999. испред зграде краљевачке Градске управе.