Славица Марић уручује поклон
Славица Марић уручује поклон

ПРЕДСТАВНИЦИ „ДИНО ПАРКА“ ПОСЕТИЛИ НАЈМЛАЂE ПАЦИЈЕНТE КОЈИ СЕ НАЛАЗЕ НА ЛЕЧЕЊУ У ОПОШТОЈ БОЛНИЦИ „СТУДЕНИЦА“

Следећи своју мисију, да свако дете из Србије бар једном посети “Дино парк“, представници овог предузећа  са Златибора посетили су Општу болницу „Студеница“, како би деци која се налазе на болничком лечењу уручили породичне карте за овај парк и пакетиће са слаткишима.

Дино парк Златибор је јединствена оаза незаборавне авантуре, представља највећи едукативно – забавни парк у Југоисточној Европи и простире се на површини од 6 хектара. Богатим садржајима је привукао велики број посетилаца, па је тако за годину дана, колико постоји, угостио 190 000 људи, од тога 30 000 деце.

Славица Марић, ПР менаџер „Дино парка“, је поделила поклоне малишанима и уз најлепше жеље за брзо оздрављење поручила да се радује дружењу са малишанима на Златибору.

Сваки поклон је припреман са много љубави, а то можда најбоље показује охрабрујућа порука која је писана за свако дете.

Једна од њих гласила је овако: “И ово ће брзо проћи… Чекају те најлепше ствари које живот доноси, међу њима и незаборавна авантура у Дино парку. Брз опоравак жели ти Дино парк Златибор. Чекамо те“!

На лицима најмлађих пацијената видело се велико задовољство и срећа због предстојеће авантуре на Златибору. Захваљујући нашим расположеним посетиоцима успели су да се, макар  на тренутак, из болничке собе вину у крошње планинских четинара.