dsc_2847

Компанија НИС наставила је процес модернизације своје малопродајне мреже пуштањем у рад новог НИС Петрол малопродајног објекта у Краљеву,  у улици Олге Јовичић.

На савременој НИС Петрол бензинској станици купцима су на располагању висококвалитетни деривати евро пет квалитета произведени у Рафинерији нафте Панчево, као и широк спектар моторних уља. Осим горива врхунског квалитета, у понуди је и богат допунски асортиман,  брза и квалитетна услуга, као и избор кафе за понети. Најновији НИС-ов малопродајни објекат изграђен је у складу са најсавременијим техничким стандардима, уз поштовање свих еколошких и безбедносних прописа, располаже модерном опремом и двостраним мултиплекс апаратима за точење горива.  Реч је о другом малопродајном објекту који је компанија НИС реновирала у овом граду, после модернизоване НИС Петрол бензинске станице „Краљево 2“ која је отворена крајем прошле године.

dsc_2862

Модернизована НИС Петрол бензинска станица „Краљево 3“ свечано је отворена у присуству представника компаније НИС и градских званичника. Свечаности су присуствовали Бранко Радујко, директор Дирекције за малопродају НИС-а, и др Предраг Терзић, градоначелник Краљева.

Отварање нове НИС Петрол бензинске станице традиционално је обележено донацијом горива – напуњен је резервоар возила Црвеног крста Краљево.