Славска трпеза у СЦ "Ибар"
Славска трпеза у СЦ „Ибар“

ВЛАДАН ВИЋЕНТИЈЕВИЋ, СПОРТСКИ РАДНИК ИЗ КРАЉЕВА, ПОДНЕО ЈЕ ЈУТРОС ОСТАВКУ НА МЕСТО ПРЕДСЕДНИКА УПРАВНОГ ОДБОРА СПОРТСКОГ ЦЕНТРА „ИБАР“

У новој спортској дворани у Рибници која је у функцији више од две године, у уторак је обављен чин освештавања објекта и обележена слава Спортског центра „Ибар“.

Чин освешавања обавио је Владика жички Јустин са свештенством уз присуство запослених и гостију. Самом чину није присуствовао председник Управног одбора СЦ „Ибар“ Владан Вићентијевић, који је уредно позван, али су га спречиле приватне обавезе.

– Био сам позван од директора СЦ „ИБАР“ господина Зорана Кнежевића, да присуствујем овом „светом чину“, али нисам присуствовао због личних обавеза. Иначе, вероватно би због функције преседника Управног одбора био присутан да ми је време дозволило – истиче Вићентијевић.

Сам чин освештавања овог објекта неби ни привукао велику пажњу да се после самог чина није кренуло на послужење. Врло брзо друштвеним мрежама почеле су да се шире фотографије пребогате трпезе постављене у Пресс сали нове хале спортова. Једна од тих фотографија допрла је и до председника Управног одбора, што је код њега изазвало велику гнев и негодовање.

– Сигуран сам да је многима, а и светим оцима на челу са Владиком жичким било непријатно када су све ово видели на столу. Једноставно, неукусно, није време за таква славља у Краљеву и краљевачком спорту. Бог ме је и овде погледао, јер да сам се одазвао и видео онакву трпезу одмах после освештења напустио би објекат – изричит је Владан Вићентијевић.

Након јутрошњег састанка са градоначелником Краљева др Предрагом Терзићем, на коме му је објаснио своје разлоге и изнео неслагања са начином како је обележена слава Спорског центра „Ибар“, Владан Вићентијевић, председник Управног одбора ове установе поднео је неопозиву остаку.