бронзе

У краљевачком клубу „Рок ординација“ минулог викенда одржан је други по реду хардкор-панк фестивал под називом „Fleme still burns”(Пламен и даље гори).

Публици из града на Ибру, али и околних градова, која је у великом броју испунила овај клуб, у доброј атмосфери, квалитетним наступима и са великом количином позитивне енергије представили су се овдашњи панк бенд „Седатив“ који је после паузе од две деценије поново концертно активан, сјајна и енергична београдска хардкор екипа „Bronze“ и „Reflection” из Горњег Милановца који је у потпуности оправдао епитет једног од тренутно најперспективнијих и најбољих хардкор бендова у региону.

– Одлична свирка, још боља атмосфера и дружење. Свакако вече за памћење. Некада је краљевачка панк/хц сцена била једна од најзначајнијих на овим просторима, о чему говори и књига нашег гитаристе Војкана која би ускоро требало да угледа светлост дана, а верујем да ће уз помоћ младих снага поново заузети своје место – каже Ђорђе, један од организатора фестивала и гитариста „Седатива“. – Три бенда која су наступила су се лепо стилски уклопила, има ту простора да се сарадња прошири, а сви се надамо да ће фестивал живети још много година.