СУСПЕНДОВАН КОВАЧЕВИЋ

ИГОРА Ковачевића, директора Војводине, који је одмах по завршетку меча у Краљеву ударио једног од судија, Милана Мажића, отвореном шаком у главу, КЛС лига је суспендовала до окончања диспциплинског поступка, покренутог одмах пошто је извештај стигао у канцеларију првог човека КЛС Леона Делеона.

 – Имаћу састанак са Ковачевићем, који ће поднети извештај, потом и са судијом Мажићем, после чега ћу донети одлуку. Не бих да прејудицирамништа док то не буде завршено – каже Делеон.

Први човек националног шампионата имаће, такође, састанак и са судијама наше лиге, који од ове године, први пут у историји, имају јасан уговор са Лигом. Такође, разговараће и са свим актерима Суперлиге у наредним месецима, од представника клубова, али и полиције, како не би нико ни помислио, а камоли физички насрнуо на било кога.

Делеон не бежи од чињенице да се догодио велики инцидент, уједно подсећајући да се овако ружна ствар није одавно десила на нашим теренима, уз напомену да је ово и велика опомена.

Иначе, судија Мажић је пре два дана, због немогућности да то уради у Дому здравља у Краљеву, додатне прегледе обавио у београдском Ургентном центру, у којем му је потврђена тешка контузија и подлив у пределу ока.

Против Ковачевића је, сходно закону, поднета кривична пријава.

ВЕСТИ ИЗ РУБРИКЕ

No Comments Yet

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *