OK#TEHNICAR#KRALJEVO

Због тешке епидемиолошке ситуације у Краљеву, све већег броја заражених грађана на корона вирус, као и чињенице да је све већи број чланова клуба у карантину због свог или здравственог стања својих најближих, Одбјкашки клуб “Техничар” одлучио је да привремено прекине активности свих својих селекција и школе одбојке. 

Ова одлука, како наводе из овог клуба који је за само десетак година свог постојања привукао велики број чланова и симпатизера, донета је у складу са мерама и препорукама градског Кризног штаба и у жељи да се спречи ширење заразе.

– У међувремену је из Удружења одбојкашких клубова других лига стигло обавештење да се такмичење у Другој лиги неће наставити у овој години. То је још један показатељ колико су у одбојкашкој организацији озбиљно схватили тренутну ситуацију у земљи и активно се укључили у борбу против пандемије ковид-19 – каже Александар Даишевић из „Техничара“ додајући да ће клуб обавестити све своје чланове, такмичарске селекције и полазнике Школе одбојке када ће се наставити са тренинзима и редовним активностима.