фото: инфоКВпрес
фото: инфоКВпрес

После летошњих промена на челу руководства и у стручном штабу, Одбојкашки клуб „Рибница“ из Краљева у једном дану добио је и три нова спонзора уз чију ће подршку покушати да у наредном периоду освари највише амбиције – постане стабилан члан елитног друштва, поново избори пласман на европску сцену, а потом се умеша и у борбу за титулу националног шампиона.

фото: инфоКВпрес
фото: инфоКВпрес

У присуству градоначелника Краљева др Предрага Терзића, уговоре о спонзорству председница „Рибнице“ Јелена Антонијевић потписала је са представницима компаније „Електромонтажа“ д.о.о Краљево, фирме „ВС Енерџи“ и хотела „Фонтана“ из Врњачке Бање. Имена ових фирми у наредном периоду красиће дресове краљевачког прволигаша у којем су својевремено стасали и поникли наши легендарни одбојкаши попут Дејана Брђовића, браће Вељка и Влада Петковића, Николе и Уроша Ковачевића, Срећка Лисинца…

фото: инфоКВпрес
фото: инфоКВпрес

– Потписивање ових уговора доказ је да нова управа клуба иде путем успеха. Сигурна сам да ћемо са овим фирмама много лакше остварити зацртане циљеве и оправдати њихово поверење – нагласила је овом приликом Јелена Антонијревић, председница клуба. – Уложићемо много труда и напора да испунимо највише амбиције, а ово је, надам се, само почетак наше сарадње са успешним домаћим привредницима.