kupatilo 1

ВРЊАЧКИ ТУРИСТИЧКИ ПОСЛЕНИЦИ ЗАДОВОЉНО ТРЉАЈУ РУКЕ

У Врњачкој Бањи, престоници српског континенталног туризма, све је спремно за првомајске празнике и предстојећу летњу сезону која традиционално почиње управо за Међународни празник рада, а врњачки туристички посленици овог продуженог викенда очекују чак 15.000 гостију!

VRNJACKA BANJA - Kafici na popularnoj vrnjackoj promenadi, FOTO G.Sljivic

Томе у прилог иде и податак да су сви хотелски четвородневни аранжмани у „Брези“, СБ „Меркур“, па и ексклузивним хотелима „Александар“ и „Соларис ризорт“ готово распродати, мада се у хотелима и пансионима „Фонтана“, „Краљ“, „Шумадија“ и „Ива“, као и у такозваној домаћој радиности још може пронаћи слободно место.

– Наши гости моћи ће за празник да уживају у бројним интерсантним манифестацијама, од сајма цвећа, сувенира и старих заната на популарној променади, до забавног музичког програма у познатим врњачким дискотекама и клубовима  – каже Горан Каравесовић из овдашњег Туристичко-информативног центра.

goc

Својим гостима, туристички посленици Врњачке Бање препоручују и првомајску шетњу до оближње планине Гоч, стазом дугачком 10 километара. За учеснике ове шетње обезбеђен је ручак у ловачком дому на надморској висини од 1.000 метара.

– Првомајска шетња до Гоча постаће традиционална манифестација коју организујемо заједно са планинарским клубом – додаје Каравесовић. – На учесницима је само да понесу добро расположење, а за све остало ми ћемо се побринути