Директорка Марина Вучинић и Милица Раковић
Директорка Марина Вучинић и Милица Раковић

ТРАДИЦИОНАЛНИ ДАН УСПЕШНИХ У ОШ „ЧЕТВРТИ КРАЉЕВАЧКИ БАТАЉОН“

Традиционалном свечаношћу у школском дворишту, тринаесту годину за редом Основна школа „Четврти краљевачки батаљон“ обележила је „Дан успешних“ – дан посвећен најуспешнијим ученицима и наставницима.

Као и претходних година, пригодним поклонима – дипломама и књигама познатих писаца, награђено је 128 ђака ове школе који су освојили једно од прва три места на републичким, окружним и општинским такмичењима знања и који су остварили запажене резултате на литералним и ликовним конкурсима, као и спортским надметањима.

Коста Божић и Јован Тијанић
Коста Божић и Јован Тијанић

А, најуспешнији ђак у овој школској години без дилеме била је Милица Раковић, ученица осмог разреда, која је на разним такмичењима знања освојила чак 13 награда. За изванредне резултате Милица је овом приликом награђена књигама и таблетом.

– У овој школској години наши ученици остварили су значајне успехе освојивши укупно 252 награде на свим нивоима такмичења. Потрудили смо се да им се одужимо скромним поклонима и тако им се захвалимо што су на сјајан начин представљали своју школу – каже директорка Марина Вучинић.

Истовремено, пригодним поклонима награђено је и 43 наставника и учитеља који су својим огромним трудом подстицали ђаке да буду вредни, радни и успешни.