KRALJEVO - ,,Igre gradova,, na bazenu u Kraljevu 4, 29.06.2016.

СПЕКТАКЛ НА ВОДИ

Налик на некадашње веома популарне „Игре без граница“, на градском базену у Краљеву синоћ је одржано полуфинално надметање у оквиру манифестације „Сити гејмс“, односно – „Игре градова“ којa ће се овог лета осим у Србији одржати на још 40 локација широм Европе.

Пред великим бројем гледалаца, за пласман у српско финале, које ће се 30. јуна одржати на Златибору, такмичило се седам екипа из Ниша, Ужица, Трстеника, Крагујевца, Краљева, Ћурије и са Златибора. После велике и неизвесне борбе у пет несвакидашњих и атрактивних дисциплина – летећи ватерполо, спашавање туристкиње, вошарка, пршут и весло, победила је екипа Крагујевца са 57 бодова испред Трстеника и Краљева.

Ове три екипе учествоваће на завршним играма у Србији, а само ће најбољи тим изборити пласман на међународно полуфинале у Биограду на мору у конкуренцији 11 европских држава.

-Пријавио сам се за „Сити гејмс“ ради добре забаве. Волим да се такмичим, али и да се опустим и уживам у дружењу и атрактивним дисциплинама – каже члан победничке екипе Марко Павловић, иначе освајач европског злата и светског сребра у триатлону.