МИОДРАГ КОСТИЋ СА СВОЈИМ ДОМАЋИНИМА
МИОДРАГ КОСТИЋ СА СВОЈИМ ДОМАЋИНИМА

ШТИЋЕНИЦИМА  „КУЋЕ ЗА МЛАДЕ“ ПРИ СОС ДЕЧЈЕМ СЕЛУ У КРАЉЕВУ, МИОДРАГ КОСТИЋ, ПРЕДСЕДНИК МК ГРУПЕ УРУЧИО ПОКЛОНЕ

Поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника, као и пете годишњице од изградње „Куће за младе“ у Краљеву, најстарије штићенике краљевачког СОС Дечјег села који живе у овој кући припремајући се за самосталан живот, данас је посетио Миодраг Костић, председник МК Групе која је 2012. за изградњу овог објекта донирала 200.000 евра.

Уз традиционалне новогодишње поклоне, први човек МК групе је младима овом приликом пожелео пуно осмеха, дружења и радости у наредној години, као и да никада не престану да маштају.

– Поносан сам што су млади људи који су својевремено боравили овде данас успешни и зрели људи који се, без обзира на околности, храбро суочавају са свим изазовима. Никада не одустајте од својих снова – поручио је Костић овом приликом.

Осим изградње „Куће за младе“ од 340 квадрата у краљевачком насељу Сијаће поље, МК група је у претходном периоду реализовала и пројекат „Дигитална писменост“ у намери да тинејџере СОС Дечјег села активније укључи у друштвени живот и помогне им у избору будућег запослења.