колегама#на#испомоћ

Због повећања броја пацијената оболелих од корона вируса, из краљевачке Опште болнице „Студеница“ су као помоћ колегама у Крагујевцу и Новом Пазару упућене две лекарске екипе.

У Клинички центар Крагујевац отпутовали су медицинска сестра Гордана Зарић и техничари Александар Арсић, Александар Цалић и Никола Радовић и анестезиолог др Слађана Николић.
У општу болницу Нови Пазар отпутовали су др Татјана Петровић и др Саша Павловић који ће помоћи новопазарским колегама у збрињавању оболелих. Ови млади, а већ искусни лекари, медицинске сестре и техничари, наоружани знањем и искуством још једном ће се ухватити у коштац са опасним, невидљивим непријатељем.

колегама#на#испомоћ

Храбре краљевачке лекаре испратио је др Зоран Мрвић, директор ОБ „Студеница“, без сувишних речи и уз жељу да се у своју болницу врате што пре као победници, изражавајући понос што ова угледна установа у својим редовима има овакве хероје.

– Спасити животе једини је циљ и намера, а то је оно што се вишеструко броји. Срећно, наши најхрабрији! – порука је краљевачких лекара својим колегама који су кренули за Крагујевац и Нови Пазар.