моцарт#терен#у#краљеву#инфоквпресс

ОБНОВЉЕНО КОШАРКАШКО ИГРАЛИШТЕ У КРАЉЕВУ

У оквиру акције компаније Моцарт – „Сто терена за једну игру“, у Краљеву је данас отворен обновљени кошаркашки терен на Ибарском кеју који ће носити име некадашњег репрезенативца и капитена наше националне селекције Ненада Крстића који је оставио дубок кошаркашки траг у дресовима краљевачког Машинца, Партизана, НБА клубова – Њу Џерзија, Оклахоме и Бостона, као и ЦСКА из Москве и турског Ефеса.

Ненад Крстић на терену "Ненад Крстић"
Ненад Крстић на терену „Ненад Крстић“

– Срећан сам што ће на овом професионалном терену у мом родном граду стасавати нове генерације кошаркаша. Почаствован сам што терен носи моје име и што ћу на овај начин инспирисати младе таленте – рекао је Ненад Крстић.

Осим популарног Крлета, свечаном отварању терена са професионалном подлогом, новим, модерним таблама и зглобним обручима, присуствовали су и градоначелник Краљева др Предраг Терзић са својим сарадницима, представници компаније „Моцарт“, као и млади играчи обвдашњег Кошаркашког клуба Слога.

– Сигуран сам да ће сада у много бољим условима за игру уживати  и краљевачки спортисти и рекреативци – нагласио је градоначелник Терзић. – Надам се да ће се међу младима ускоро појавити нови Ненад Крстић који ће наставити да проноси име и славу свог града широм света.

моцарт#терен#у#краљеву#инфоквпресс

Компанија „Моцарт“ до сада је обновила укупно 52 терена у градовима и општинама широм Србије и сваки је понео име једног од наших бројних асова ове магичне игре, а акција се наставља све до 100 реконструисаних и модернизованих кошаркашких игралишта.