фото: инфоКВпресс
фото: инфоКВпресс

НЕКАДАШЊИ ИГРАЧ КРАЉЕВАЧКЕ СЛОГЕ НЕМАЊА МИЛЕТИЋ ДОБИО ПОЗИВ СЕЛЕКТОРА КРСТАЈИЋА ДА ИГРА ЗА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ СРБИЈЕ

Фудбалер Партизана Немања Р. Милетић изјавио је да је маштао о позиву у репрезентацију Србије и да сада, када га је селектор Младен Крстајић уврстио на списак за утакмице против Црне Горе и Румуније у Лиги нација, има жељу да се појави на терену.

Милетић је накнадно позван због повреда капитена Александра Коларова и његовог заменика Немање Матића.

фото: инфоКВпресс
фото: инфоКВпресс

– Феноменално се осећам. Једна жеља ми се већ испунила да играм у Партизану, а сада и друга да заиграм за своју земљу. Сви који играју фудбал маштају о овом тренутку – рекао је Милетић.

Милетић је планирао да иде на одмор кући на Косово и Метохију, пре него што је стигао позив репрезентације.

фото: инфоКВпресс
фото: инфоКВпресс

– Како нам је тренер Мирковић дао неколико слободних дана планирао сам да са девојком посетим породицу у родном Лешку. Само што сам стигао на Косово уследио је позив од генералног директора Партизана Милоша Вазуре, који ми је саопштио да сам добио репрезентативни позив и да ће ме звати селектор Крстајић. Селектор ме је у телефонском разговору упутио у појединости и остало је познато.

фото: инфоКВпресс
фото: инфоКВпресс

Милетић ће у Подгорици, уколико добије прилику, против себе имати клупске саиграче Марка Јанковића, Небојшу Косовића и Александра Шћекића.

Пре доласка у Партизан, Милетић је играо за за краљевачку Слогу, Борац из Чачка, Војводину из Новог Сада и екипу белгијског Вестерлоа.

Утакмица између Црне Горе и Србије игра се у четвртак од 20.45. сати.

ТАНЈУГ