СРЦЕ НИЈЕ ИЗДРЖАЛО Ивана Марковић
СРЦЕ НИЈЕ ИЗДРЖАЛО Ивана Марковић

Седам дана трајала је борба лекара да спасу живот двадесетједногодишњој Ивани Марковић из Краљева, тешко повређеној у удесу који се прошле суботе догодио на Ибарској магистрали у краљевачком насељу Грдица, али на жалост њено срце није издржало. Несрећна девојка преминула је јуче по подне у Клиничком центру Србије у Београду где је због озбиљности повреда током прошле недеље пребачена из краљевачке Опште болнице „Студеница“.

У стравичном удесу, подсећамо, на месту је страдао Иванин отац Илија Марковић (53), професор стручних предмета у краљевачкој Машинско-техничкој школи „14. октобар“, док је њена мајка Гордана (49) такође задобила веома тешке повреде од којих се опоравља у крагујевачком Клиничком центру. Иванина рођена тетка Светлана Л.(49), како незванично сазнајемо, оперисана је у Ургентном центру у Београду, док је теча Драган Л.(53) након опоравка на ВМА отпуштен на кућно лечење.

САОБРАЋАЈКА#ГРДИЦА

Те кобне суботе Марковићи су се са Светланом и Драганом својим „хјундаијем“ упутили за Београд. На самом изласку из Краљева, возач Илија је покушао да претекне трактор са приколицом и под још неразјашњеним околностима директно се сударио са камионом који је долазио из супротног правца. Од задобијених повреда он је на месту преминуо, док су његова супруга Гордана и кћерка Ивана, као и Горданина сестра близнакиња Светлана и њен супруг Драган, са повредама опасним по живот пребачени у краљевачку болницу.