kraljevo-izgorele-dve-vikendice-02-26-11-2016

ПОЖАР У СЕЛУ ПОПОВИЋИ

У пожару који је јутрос, око 8 сати, под још неразјашњеним околностима избио на имању породице Крстић у поморавском селу Поповићи, надомак Краљева, није било повређених али је причињена значајна материјална штета.

Ватрена стихија готово је потпуно уништила две одвојене викендице од по тридесетак квадрата, удаљене по дијагонали око 15 метара, као и један мањи помоћни објекат. kraljevo-izgorele-dve-vikendice-04-26-11-2016Пожар је пријавио случајни пролазник, а упркос брзој реакцији ватрогасаца који су интервенисали са два возила, викендице су изгореле готово до темеља, а у једној је чак експлодирао и гас из плинске боце.

– Када сам стигао на плац на који из Краљева долазим сваког јутра да бих нахранио живину и обишао пластенике затекао сам ватрогасце.

kraljevo-izgorele-dve-vikendice-06-26-11-2016 Сумњам да је пожар подметнут јер је немогуће да ватра истовремено захвати одвојене и прилично удаљене објекте. Ништа не могу да тврдим, али и раније сам имао проблема са појединим комшијама – каже власник Братислав Крстић.

А, шта је узрок пожара, под којим околностима је он избио и колика је материјална штета биће познато после истраге која је у току.