Александар Вучић - фото: инфоКВпресс
Александар Вучић – фото: инфоКВпресс

Осуђујући вербалне нападе опозиције на председника Србије Александра Вучића због његових изјава приликом недавне посете Краљеву, када је искористио прилику да обиђе и радове на изградњи турске фабрике „Евротај“, краљевачки Градски одбор Српске напредне странке огласио се саопштењем за јавност предлажући да њихов лидер и председник државе буде проглашен почасним грађанином града на Ибру.

Краљевачки напредњаци у свом саопштењу подсећају „да су захваљујући одговорној политици Александра Вучића бројни инвеститори у Србији отворили фабрике и запослили на хиљаде људи, да је у Србији преполовљена незапосленост, да је динар најстабилнији икада до сада, као и да је инфлација најнижа у последњих 50 година“.

– Управо захваљујући Александру Вучићу, Краљево добија две нове фабрике које ће у наредном периоду запослити више од 6.000 наших суграђана. Због свега што председник Србије чини за наш град, предлажемо да Александар Вучић буде почасни грађанин Краљева, града који ће коначно добити заслужено место на привредној карти наше земље – каже се, поред осталог, у саопштењу ГрО СНС.

Чланови СНС из Краљева додају и да „својим грубим и непримереним изјавама и речником који доликује губитницима, опозиција показује своју немоћ. Поражени чињеницом да их народ неће на изборима, једино што им преостаје јесте да критикују јавно и по друштевним мрежама, све оно што садашња власт, Српска напредна странка и пре свих – Александар Вучић, чине за српски народ“.