DSC_3816 - Copy

ЗБОГ ПРЕТЊИ КОЈЕ СУ УПУЋЕНЕ ЊЕМУ И ЊЕГОВОЈ ПОРОДИЦИ ГРАДОНАЧЕЛНИК КРАЉЕВА ДР ПРЕДРАГ ТЕРЗИЋ ПОДНЕО КРИВИЧНУ ПРИЈАВУ

Градоначелник Краљева др Предраг Терзић поднео је краљевачкој полицији кривичну пријаву због претњи које су му упућене СМС порукама и преко друштвених мрежа. Први човек града на Ибру истиче да се на овај корак одлучио након што су њему и његовој породици увредљиве поруке и претње готово свакодневно стизале у протеклих годину дана и то како би заштитио све грађане Краљева и институције.

– Када вам неко вређа породицу и прети јој без разлога, када вам говори најружније ствари за мајку и супругу и када то ради константно, уопште није лако. Није ми лако као човеку, а не као градоначелнику. Никада ми није сметало да неко критикује мој рад и да ми кажу да не радим како треба, али страшно је што ових дана добијам претње преко „Фејсбук“ профила и СМС порука – каже Терзић.

Како незванично сазнајемо, полицији је познат идентитет оних који су градоначелнику Терзићу слали увреде и претње, а он очекује да ће због тога неко и кривично одговарати.

– Ово нисам урадио само због себе, већ због свих грађана Краљева, да заштитим институције у Србији од оних који желе да на власт дођу нелегалним путем – нагласио је градоначелник Краљева.