Goran Bare i ,,Majke,,

ОВОГОДИШЊИ „ЛАВФЕСТ“ ОД 3. ДО 5. АВГУСТА У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ

Уз готово најеминентнија имена светске техно и електро сцене, на овогодишњем, 11. по реду „Лавфесту“, највећем музичком фестивалу у централној Србији који промовише музику, уметност и урбану култутру младих, од 3. до 5. августа у Врњачкој Бањи наступиће и познати панк, рок, инди, реге и хип-хоп бендови са ових простора.

И док је навећа бина резервисана за ди-џејеве, на рокерском „Лајв стејџу“ наступиће легенде алтернативне екс-Ју рок сцене Горан Баре и „Мајке“ који ће овом приликом промовисати и свој нови сингл. Наступи крагујевачког „КБО!“, пионира домаћег панк-хардкора, и шабачких „Гоблина“ свакако ће обрадовати љубитеље панк звука, а на ове године веома квалитетној листи извођача налазе се и новосадски „Обојени прогарам“, „Дел Арно бенд“, „Ничим изазван“, „Артан Лили“, „Лира Вега“, „Хорнсмен Којот“, „Попечитељи“ и „Перо Деформеро“.

Као и претходних година, једно фестивалско вече на „Лајв стејџу“ резервисано је за хип-хопере, а организатори су најавили концерте „Прти би-џи“, „Стерео банане“, „Сајси МС“, „Смоук Мардељано“, као и „Бекфлеша“…