фото: инфоКВпрес
фото: инфоКВпрес

Ер Србија саопштила је да од данас почиње продају карата за летове између Краљева и Беча преко агенција и Контакт центра Ер Србије. Први лет са аеродрома Морава ка аустријској престоници биће обављен 17. децембра, најављују из националне авио-компаније.


“Летовима из Краљева, Ер Србија проширује своју понуду. Аеродром Морава постаје наш трећи матични аеродром у Србији и он је намењен пре свега путницима из региона Западне Србије и Шумадије. После покретања линије за Беч, путници могу да очекују и увођење редовних летова за Грчку. Оно што очекује све оне који се одлуче да путују са аеродрома Морава јесте традиционално добра услуга по повољним ценама“, поручио је Данкан Нејсмит, генерални директор Ер Србије, наводи се у саопштењу авио-компаније.


Национална авио-компанија летеће из Краљева ка Бечу и Солуну на основу резултата тендера за обављање услуга редовног ваздушног превоза на линијама од јавног интереса који је расписала Влада Србије.


Линија за Беч функционисаће током целе године, два пута недељно током зиме и три пута недељно преко лета, док ће линија за Солун бити сезонска, са два лета недељно током лета. Ер Србија ће ка обе дестинације из Краљева летети три пута недељно регионалним АТР72 турбопроп авионом.