,,Hocu Necu,,
,,ХОЋУ?НЕЋУ!,,

Поводом обележавања 40 година панка и 30 година хардкора у граду на Ибру, минулог викенда у амфитеатру краљевачке Машинско-техничке школе „14. октобар“ одржан је сјајан концерт под називом „30 година касније – пламен још гори“.

,,Smudos,,
,,СМОДУС,,

За ову прилику, после више од две деценије поново су се окупили краљевачки хардкор и панк бендови из деведесетих година прошлог века – „Хоћу?Нећу!“ „Мортуус“, „Смудос“, „Тотални промашај“, и „Седатив“, уз које су наступили и једини активни „The Truth“, бенд који осим Краљевчана чине и Загрепчани.

,,The Truth,,
,,THE TRUTH,,

У фантастичној атмосфери пред око 400 љубитеља хардкор и панк звука, сви бендови који су оставили велики траг на независној музичкој сцени на простору бивше Југославије у последњој деценији 20. века, потпуно су оправдали свој готово култни статус пруживши публици – вече за памћење.

"ТОТАЛНИ ПРОМАШАЈ"
„ТОТАЛНИ ПРОМАШАЈ“

– Ово је била права ерупција позитивне енергије! Одлична свирка, фантастична атмосфера и врхунски провод за све који су дошли на концерт. Сви бендови су заиста дали све од себе што је и публика препознала. Надам се да ћемо нешто слично поновити и наредне године, али на неком отвореном простору – каже Дејан Ракоњац Прћо, певач „Мортууса“ и један од фронтмена „Смудоса“.

,,Mortuus,,
,,МОРТУУС,,

По речима организатора ове хардкор-панк феште, највећи део прихода са концерта биће искоришћен у хуманитарне сврхе, за куповину новогодишњих пакетића малишанима са посебним потребама.

"СЕДАТИВ"
„СЕДАТИВ“