АРХИВСКА ФОТОГРАФИЈА - фото: инфоКВпресс
АРХИВСКА ФОТОГРАФИЈА – фото: инфоКВпресс

У Митровом Пољу на Гочу повише Врњачке Бање, наредног месеца биће одржан 12. по реду одбојкашки камп за талентоване дечаке и девојчице из свих крајева Србије – „Асикс – Митрово поље 2018“.

На надморској висини од 700 метара, у две десетодневне смене, један од најпопуларних кампова у региону окупиће више од 150 учесника, узраста од 9 до 17 година. Сви они свакодневно ће тренирати под надзором угледних одбојкашких тренера – Драгана Ђорђевића, Милана Жарковића, Александра Бошковића, Александра Сеничића, Анђелке Тијанић, Стефана Пауновића, Александра Лазаревића, као и Вељка Петковића, освајача златне медаље на Олимпијади у Сиднеју.

– Посебну пажњу посвећујемо васпитавању деце, јер не учимо их само одбојкашку технику, већ и како да се упознају, друже, како да постану добри другови и добри људи – каже оснивач и руководилац кампа Драган Ђорђевић.

Учесници кампа биће смештени у одмаралишту „Милутин Андрејић“ које уз удобан смештај, бројне спортске терене и идеалну планинску климу, пружа одличне услове за припреме спортиста.

– Овај објекат који припада Црвеном крсту из Александровца располаже и са тридесетметарским базеном са топлом, благо минералном водом, а осим стандардних, на располагању су нам и терени за одбојку на песку – наглашава Александар Даишевић, координатор кампа.