hotel#slatina#vrnjacka#banja

У години обележавања великог јубилеја – 150 година активног бављења туризмом, Врњачка Бања као престоница српског континенталног туризма осим значајних улагања у уређење инфраструктуре своју понуду обогатиће и отварањем неколико нових хотела високе категорије.

Први у низу нових, атрактивних смештајних објеката који ће гостима отворити своја врата биће хотел „Слатина“ који се налази недалеко од истоименог извора минералне воде, у мирном делу Врњачке Бање. Овај потпуно реновирани хотел располаже са 24 комфорне, модерно опремљене смештајне јединице, лоби баром, а ла карт рестораном, конференцијском салом и савременим велнес центром.

– Прве госте очекујемо 5. априла, а током предстојећих ускршњих празника гости ће моћи да бораве у нашем хотелу по нижој цени од редовне. Са попустом, ноћење са доручком кошта од 3.600 до 9.000 динара – каже Вања Трмчић, менаџер хотела.

Према њеним речима, у хотелу постоји и део намењен најмлађим гостима како би им боравак био што пријатнији и забавнији.

– Направили смо место које госте треба да асоцира на одмор и уживање, скровито онолико колико га сами таквим учине, а довољно близу ноћном животу и проводу. Ми смо хотел за породичне људе.