др Предраг Терзић - фото: инфоКВпрес
др Предраг Терзић – фото: инфоКВпрес

Поводом документарног филма „Владалац“, који је емитован на Телевизији Н1, градоначелник града Краљева др Предраг Терзић оштро је реаговао изразивши запрепашћење “да један такав „филм“ уопште може да буде емитован”.

– Изгледа да успех и напредак бивша власт и претенденти на владајуће позиције не праштају. Заборављају, међутим, да на државним положајима нема места за личну мржњу и освету јер се ту ради о држави и народу, а не о појединцима. Независна политика Србије, сувереност и самосталност у доношењу одлука су, очито, нешто што се председнику Републике не прашта – каже др Терзић.
Градоначелник Краљева наглашава и да док о њему снимају „филмове“, наш председник не престаје да марљиво ради на добробит своје земље и свог народа.

– Док о њему измишљају приче и упућују му увреде, он својим делима ствара будућност. Политичко неслагање неистомишљеника је једно, а тако очигледна мржња која се манифестује у, чак, угрожавању безбедности и живота чланова породице, нешто сасвим друго, и недопустиво – додаје Терзић. – Најоштрије осуђујем такво непрофесионално поступање и медија и актера „филма“ апелујући на свест и савест, које би требало да су својствене људима.