Значка_Полиције_Србије

Због сумње да је починио кривична дела тешко убиство у покушају, изазивање опште опасности и недозвољено држање и ношење оружја, припадници Министарства унутрашњих послова у Краљеву ухапсили су М.М.(38) из Чачка.

Сумња се да је он у уторак увече, у једном угоститељскокм објекту у Кућанима код Рашке, хицем из пиштоља ранио полицијског службеника на дужности, припадника Полицијске станице Рашка, који је са својим колегама покушавао да га ухапси.

Том приликом храбри полицајац из Рашке задобио је рану доњег дела леђа због чега је најпре збринут у болници у Новом Пазару, одакле је потом превентивно пребачен у Клиничко-болнички центар у Крагујевцу и, како сазнајемо, не налази се у животној опасности.

Осумњичени М.М., је, подсећамо, у ноћи између суботе и недеље изазвао инцидент у кафићу “Дистрикт“ у центру Чачка насрнувши на госте секиром. Полиција га је привела, али се он убрзо нашао на слободи и упутио претње власнику поменутог чачанског кафића због чега је и издат налог за његово хапшење. После готово два дана бекства, припадници МУП су га у уторак лоцирали у једном угоститељском објекту надомак Рашке где је М.М. опирући се хапшењу потом и ранио полицајца.

Осумњиченом М.М. је одређено задржавање до 48 сати нсакон чега ће,  уз кривичну пријавум бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Краљеву на саслушање.