фото: инфоКВпрес
фото: инфоКВпрес

У несвакидашњем саобраћајном удесу који се под још неразјашњеним околностима догодио у вечерас, око 23 сата, на раскрсници Карађорђеве и Улице Олге Јовичић у центру Краљева, нико није повређен, али је причињена значајна материјална штета.

Како се претпоставља, удес се догодио када је „рено“, чачанске регистрације, крећући се неприлагођеном брзином из Карађорђеве улице ка центру града просто закуцао у продавницу „Гала маркет“ која се налази на самом углу ове веома прометне раскрснице. Након удеса, засад непознати возач „реноа“ је изашао из аутомобила и побегао у непознатом правцу.

У моменту удеса у продавници није било муштерија и нико од радника није повређен, а од силине ударца попуцала су сва стакла на улазним вратима.

фото: инфоКВпрес
фото: инфоКВпрес

– Да већим делом није ударио у зид, аутомобил би кроз стако сигурно комплетно улетео у продавницу и не смем ни да помислим шта би се тада десило. Права је срећа што нико није настрадао јер је у ово време суботом и на пешачком прелазу испред радње и на шеталишту које баш овде почиње много пролазника – каже Љубинко Вељковић, власник „Гала маркета“.

Због увиђаја саобраћај је у овом делу града био у краткотрајном прекиду, а полиција трага за возачем „реноа“.

фото: инфоКВпрес